Workshop, kurser & uddannelser

 

Jeg afholder både meditation -og healing kurser, workshop, clairvoyance,
healing og afdøde kontakt

Ved tilmelding eller nysgerrighed for at vide mere, kontakt Pia 23 61 02 90

23. september 2023

Kakao ceremoni

En kakao-ceremoni kan tage alt fra 2-4 timer. Her varer den i 2 timer og 30 minutter. Vi sidder eller ligger i en rundkreds på puder og tæpper i Nærvær huset med et alter i midten.
2. august 2022

Intuitiv maler workshop – Mal din indre Gudinde

På denne intuitive maler workshop skal du male din indre Gudinde. Jeg guider dig i processen og du kan stille spørgsmål.
1. august 2022

Ønsker du mere glæde og kærlighed i dit liv?

Bevidsgør, optimere, liv forandrer, styrker dit selvværd, får dig til at handle på dine drømme, idéer, tanker og får glæden og kærligheden og livsgnisten tilbage i dit liv.
29. maj 2022

Træn dine clairvoyante/psykiske evner

Det plejer at være sjovt, spændende og interessant. Flere af deltagerne startede som nybegynder sammen med de øvede og har haft lyst til at fortsætte.
20. maj 2022

Stille retreat

Oplev et stille retreat, hvor jeg tilbyder dig at få tid og fred til at være dig selv i nogle timer. Her er du i trygge rammer og kom væk fra alt det, der forstyrrer dig i dagligdagen...

Se kommende workshops, kurser eller uddannelser i kalenderen.


Nyhedsbrev


Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få af vide når der kommer nye workshops - du vil også modtage spændende læsning om spiritualitet, emner fra min blog, personlig udvikling, rabatter og meget mere...