Clairvoyance sitting eller via telefon

Den åndelige verden fortæller dig det DU HAR BRUG FOR
at høre og ikke kun det du allerede har tjek på.

15 min kr. 350,-
30 min kr. 650,-
1 time kr.850,-

Privat sitting

En clairvoyant sitting hos mig er en udviklende samtale, hvor jeg er stillet ind på dig og din energi. Ved en sitting møder du op personligt og sidder overfor mig i en stol i trygge rammer. Jeg er kanalen for Universets guider.

Du får indblik i dine temaer og årsagen hertil og værktøjer til at ændre og lave forandringer. Jeg hjælper dig med at se muligheder frem for begrænsninger. Universet har altid en plan og støtter dig i de valg du træffer.

Du får mest ud af sessionen, hvis vi har en dialog, om det der bliver leveret, da jeg hører og fornemmer det, der bliver sagt mellem linjerne, så glæd dig til at få en fortrolig samtale
om dig og dit liv. Du er i centrum!

Du må gerne optage sessionen på din mobiltelefon.

Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance er som almindelig clairvoyance. Forskellen er kun, at vi ikke kan se hinanden. Den åndelige verden jeg kommunikerer med under en clairvoyance, beskæftiger sig ikke med afstand.

Du kan derfor spare transporttid, bo i udlandet, være på ferie eller være hjemme hos dig selv og stadig få en god clairvoyance, som rigtig mange benytter sig af.

 Forbered dig

Skriv gerne dine spørgsmål ned, så du husker at få alt med dig,
for det kan være mange informationer på én gang. 

Afdøde kontakt

Vil du gerne have kontakt med en kær,
du har mistet?

Medbring gerne et billede af den afdøde, men det er ikke et must.

Jeg vil dog pointere, at hvis den afdøde ikke ønsker kontakt, er det ude af mine hænder og jeg kan ikke tvinge nogen til at komme, som ikke selv har lyst.


Nyhedsbrev


Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få af vide når der kommer nye workshops - du vil også modtage spændende læsning om spiritualitet, emner fra min blog, personlig udvikling, rabatter og meget mere...