Spirituelle samtaler

Spirituelle samtaler er et udviklingsforløb, der retter sig mod at hjælpe sjælen og kroppen. Formålet er at give dig mulighed for at skabe den udvikling, du har brug for.

1 time kr.850,-

Hvad er spirituelle samtaler

Det kan dreje som om at få afsluttet episoder, der er opstået i fortiden. At hjælpe dig med at handle på det, der er vigtigt for dig. Dine vigtige livsformål. Både privat og i arbejdslivet.
Uafsluttede episoder kan være af fysiske og psykiske karakter, så som vrede og sorg.

Hvordan foregår spirituelle samtaler

Spirituelle samtaler tager udgangspunkt i spiritualitet, hvor det handler om, at mennesket består af en krop og en sjæl. Fokus er således på at få kontakt mellem disse. Her arbejder jeg ud fra idéen om, at krop og sjæl påvirker hinanden i en dynamisk proces – en sund krop påvirker sjælen og en sund sjæl påvirker kroppen.

I en spirituel samtale inddrages den spirituelle siden af personen. I et forløb med spirituel samtale og personlig udvikling medfører oftest, at man får mere energi, større livsglæde, overskud og indre ro i hverdagen, samt evnen til i højre grad at være til stede i sig selv og i nuet. Derudover får man en større forståelse for sammenhænge
i livet generelt.

Særlig erfaring med

Lavt selvværd, depression, stress, sorg og tab, skildmisse og brud, livsændringer, par og
familie, personlig udvikling, karriere, job og kreativitet.


Nyhedsbrev


Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få af vide når der kommer nye workshops - du vil også modtage spændende læsning om spiritualitet, emner fra min blog, personlig udvikling, rabatter og meget mere...