Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Træn dine clairvoyante/psykiske evner

Hvad kan du forvente

Workshoppen er for begyndere og øvede.

Har du oplevet noget, som du er nysgerrig på, hvad er? Kan du lugte cigaret røg, selvom du er alene hjemme og ingen faktisk ryger indenfor? Får du fornemmelsen af, at du bliver kigget på når, du sover. Ser du skygger. Drømmer du meget livagtige drømme, som om det rigtig er hændt? Tænker du nogen gange, at du ved noget, uden at have beviser for det og så sker det? 

Er du nysgerrig for at prøve dine egne grænser med meditation, energi øvelser, klar følelse, klar hørelse og klar syn. 

Jeg har i mange år haft små grupper af 6 personer på disse workshops. Jeg mærker, at når vi er trygge ved hinanden, kan vi slippe kontrollen og være os selv i den krop, vi har fået i dette liv. Min intention med denne workshop er, at når vi lærer energien at kende, får vi et langt bedre liv. Vi lever mere i harmoni med andre mennesker, naturen og os selv. Jeg åbner op for spørgsmål, da jeg er interesseret i, hvorfor du er kommet og hvad du vil have med dig. Måske får du noget, som du ikke havde regnet med, men du får det, du har brug for!!!

Praktiske oplysninger:

Dato og tid:

28. oktober 2023 , 11:00 16:30

Adresse:  Strandbakken 140,
4400 Kalundborg.

Antal deltagere: Plads til 6

Døren åbnes 30 min. før. 

Praktisk information

Pak din egen madpakke, yogamåtte/tæppe at ligge på og en pude. Jeg har tæppe til at have over sig. Jeg har koffeinfri kaffe, urtete/te, havredrik, vand, frugt og rawkage til pausen.   

Døren åbnes kl.10.30, så du kan nå at tisse, få madpakken i køleskabet (ingen mikroovn), få en god plads og nå at lande her i Nærvær huset hos mig, inden vi går i gang. 

Tilmelding SMS Træn dine psykiske/clairvoyante evner d.28.10. MobilePay kr.700,-

Husk at tilmelde dig via sms eller telefonisk og få en beskæftigelse, inden du betaler.

Tilføj begivenhed til kalender

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – og få af vide når der kommer nye workshops – du vil også modtage spændende læsning om spiritualitet, emner fra min blog, personlig udvikling, rabatter og meget mere…